Www.betsilva250.com 120.000 ₺ DOLANDIRDI

Şikayet

Şikayetvar

Yaz

Hakaret İçeren Şikayet

Hukuki açıdan sorun teşkil edebileceği için hakaret içeren şikâyetleri yayımlayamıyoruz. Lütfen şikayetinizi hakaret içermeyecek şekilde yeniden yazın.

Betsilva 120.000 lirama el koydu!

08:34

profile

Savaş

Betsilva

01 Nisan 16:43

0

Şikayetvar

Savaş

Savaş

01 Nisan 16:43

www.Betsilva.com a 1 yıldan beri üyeyim aktif yatırım çekim yapıyordum 30.03.2025 tarihinde gece 03:00 de elde ettiğim kazanç ile beraber mevcut kazancım 120.000 ydi çekim için 48 saat beklettiler güncelleme var sıra var yetkililer bayramdan dolayı ofis dışında gibi yalanlar ile oyaladilar her şeyin kaydı mevcut tüm konuşmalar var 1 saat önce 01.04.2025 saat 14:30 sularında sistemden hesabıma girip gate of olmpos ta 540 liradan bakiyemi azaltma işlemindeyken suç üstü yakaladım ve videoya çektim bu süreçte dalga geçer gibi çekimi iptal edip onu da bitirdiler ve kayıp bonusu alabilirsiniz isterseniz dediler ve tüm işlem geçmişimi çekim geçmişimi sildiler şifremi değiştirdiler. Hiçbir şekilde bu siteye 1 kuruş dahi yatırmayın lisans ve alt yapıya da durumu mail yolu ile ilettim tüm kanıtlarım mevcut tüm konuşmalar yaptıkları her işlem. Şikayetvar com daha başlangıç gücümün yettiği her yerde bu yaptıklarını yanına bırakmamak için reklam edeceğim nasıl bakiyeme el koyduklarını herkes görsün! Kullanıcı adım syilmaz95 Şifremi değiştirip saf dışı bıraktılar 1 yıldır yönlendirme link kullanmadan giriş yaptım fake siteye hiçbir zaman girmedim sürekli şifremi güncel tuttum 15 dakika içinde 120.000 liramı 0 ladılar dalga geçer gibi kayıp bonusu kullanabilirsiniz dediler www.betsilva250.com! Kullanıcı adım: syilmaz95

Merhabalar , şikayetiniz için sosyal medya hesaplarımızda paylaşım sağlanmıştır. İlettiğimiz linklere tıklayıp siz de görüntüleyebilirsiniz. Tekrar siteler tarafından dolandırılmamak için %100 ödeme garantisinde işlem yapmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.

Paylaşım linkleri :arrow_down_small:

https://x.com/bmbsikayet/status/1911165239552356759

https://www.instagram.com/p/DIXHSttoHpR/?igsh=aGloZzN6bWQ4am82